به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سيد مرتضي حسنی حلم عصر دوشنبه در نشست دبيران ستاد اقامه نماز همدان در مجتمع فرهنگي هنري عينالقضات افزود: طبق آيات و روايات قرآني در اين مسير، نماز ميتواند تربيت انسان را تحقق ببخشد.
دبير ستاد اقامه نماز استان همدان تاکید کرد: نماز بالاترين فريادها و بهترين وسيله اتصال به خالق هستي است.
وي با اشاره به نزديك شدن ماه مبارك رمضان اظهار داشت: اين ماه پربركت فرصت مناسبي براي بهرهگيري از نماز و قرآن است تا جامعه و منازل خود را نمازي كنيم.
جامعه نمازي عاري از هرگونه زشتي و بدي است
وي تأكيد كرد: جامعه نمازي عاري از هرگونه زشتي و بدي است، چرا كه ما مسلمانان معتقد هستيم كه نماز زيباست و نمازگزار در عين زيبايي است.
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در ادامه ترويج نماز در ادارات دولتي را امري با ارزش برشمرد و گفت: مسئوليت در اين زمينه بسيار سنگين است، چرا كه پا در ميداني گذاشتهايم كه مقدمه تربيت انسان است.
سيد احمد حسنيحلم اقامه نماز را فلسفه حكومت صالحان دانست و افزود: بين اقامه و قرائت نماز فرق زيادي وجود دارد و بايد تلاش كنيم تا نماز را اقامه وعلاوه بر قرائت آن به همه توصيهها و دستورات آن عمل كنيم.
نماز بايد انسان را به سمت عادل و صالح بودن هدايت كند
وي با اشاره به اينكه نماز اگر باعث تربيت و اصلاح امور دنيوي افراد نشود مطمئناً در آخرت نيز نفعي براي نمازگزار ندارد، ادامه داد: نماز بايد انسان را به سمت عادل و صالح بودن هدايت كند.
سيد احمد حسنيحلم تاکید كرد: هيچ عبادتي با اجبار به نتيجه نخواهد رسيد و نبايد طوري عمل كنيم كه كارمندان ادارات به اجبار و اكراه در نماز جماعت حاضر شوند، چرا كه آسيبهاي زيادي از اين جهت ديدهايم.
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان گفت: اين موضوع به درايت مديران اقامه نماز بستگي دارد كه زمينه را طوري فراهم كنند كه افراد با عشق و علاقه در نماز شركت كنند.
امامان جماعت ادارات بايد آگاه به مسائل و اخلاقمدار باشند
سيد احمد حسنيحلم افزود: امامان جماعت ادارات نيز بايد آگاه به مسائل و اخلاقمدار باشند، چرا كه اگر كارمندان كوچكترين موردي از اين افراد مشاهده كنند تأثير مخربي بر آنها خواهد گذاشت.
كارشناس نظارت و ارزيابي ستاد اقامه نماز استان همدان نيز به ارائه گزارش عملكرد اين ستاد در ادارات پرداخت و گفت: بازديدهاي مستمر رسمي و غيررسمي از دستگاههاي اجرايي در برنامه است.
امیر فرتاج گفت: نشست با مديران و دبيران اقامه نماز، پيگيري توسعه، تجهيز و احداث نمازخانه، برگزاري دورههاي آموزشي، برگزاري مسابقه كتابخواني، پخش اذان در ادارات و برگزاري اردوهاي زيارتي و تفريحي از جمله فعاليتهاي ستاد اقامه نماز در ادارات و دستگاههاي اجرايي بوده است.
فرتاج افزود: نظام جامع ارزيابي و نظارت نماز شامل پنج معيار است كه براي عملياتي شدن آنها همه دستگاهها بايد همكاري كنند.
وي مديريت، خط مشي و راهبرد، مديريت منابع انساني، همكاريها و منابع، و نتايج و دستاوردها را پنج معيار اين نظام برشمرد و اظهار كرد: با انجام اين معيارها و دستاوردها در ادارات و دستگاههاي اجرايي ميتوانيم اميدوار به همگاني شدن نماز باشيم.
وي گفت: برگزاري نماز جماعت در 18 پارك توسط شهرداري يك فرصت مناسب براي استفاده از ظرفيت حضور مسافران است.
نظر شما